dijous, 16 de maig de 2013

9 de maig: Èxit de la jornada de lluita contra la LOMCE

La Comunitat Educativa del País Valencià demostra la seua força a les aules i al carrer en una jornada històrica

La clau ha estat en el seguiment majoritari de la vaga per part del professorat i el suport massiu de les famílies a la mobilització unitàriaEn el matí del 9 de maig en molts llocs es van realitzar concentracions i piquets, la qual cosa demostra la xarxa que existeix en defensa de l’ensenyament.
Eixe matí, des de la FE CCOO PV ens vam incorporar a diverses convocatòries com ara la de la Coordinadora de la Malva-Rosa o pujats a l'autobús per l'eduació púlica.


Les manifestacions de la vesprada van expressar que estem farts de les retallades, i que la lluita digna per la defensa de l’educació com un ben universal està molt viva.
Els estudiants d’Instituts i d’Universitats isqueren al carrer cansats de les retallades a l’educació, de les beques que no reben, i de les amenaces de contrareformes educatives universitàries.
La jornada de vaga general en ensenyament celebrat el 9 de maig va deixar les aules buides de gran part dels centres educatius del nostre país. La comunitat educativa al complet va exigir la fi de les retallades en educació i la paralització de la LOMCE.

Per la nostra banda seguirem en la lluita contra les retallades en educació, atents i actius davant de tot aquest procés.

Podeu llegir també la crònica a la web de CCOO PV:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada