dijous, 4 de desembre de 2014

Defensar l'escola púbica no és un crim

Aquest matí a les portes de la Ciutat de la Justícia hem mostrat el nostre suport a la presidenta de FAPA-València i portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic.
Ha estat víctima d'una querella interposada contra ella per qui pensa que defensar l'escola pública i mobilitzar-se contra la LOMCE és una injúria.
Escribim a continuació el comunicat que FAPA ha emés al respecte:
Representants de les entitats que hem mostrat el nostre suport


Eva Grimaltos: “el meu objectiu és defensar l’escola pública”

La presidenta de FAPA-València, Eva Grimaltos, junt a la seua executiva es persona davant del jutjat a un acte de conciliació previ a una interposició d’una querella criminal per injúries, sols per treballar en favor de l’escola pública i defensar els interessos de les associacions de pares i mares.La presidenta de FAPA-València, Eva Grimaltos, s’ha personat este matí davant el jutjat a un acte de conciliació interposat per la presidenta de FAPA-Castelló Penyagolosa, Mª Dolores Tirado i el president de FAPA Gabriel Miró, Ramón López. La demanda la van interposar perquè Grimaltos va rebutjar públicament la proposta de candidatura encapçalada per Mª Dolores Tirado a la presidència de CEAPA, al·legant que el treball de FAPA-València i el de la Confederació Gonzalo Anaya ha sigut sempre reivindicar al carrer i en assemblees l’escola pública i no trencar acords ni fer aliances en federacions que no defensen els mateixos interessos.Eva Grimaltos ha manifestat la seua oposició a l’acte de conciliació reafirmant-se en el que va argumentar el dia de l’assemblea de CEAPA. “Sols per defensar i dissenyar un projecte en favor de l’escola pública sense personalismes ni cap altres interessos he tingut que vindre a un jutjat. El meu càrrec de responsabilitat a la federació és servir a l’escola pública, hem de saber que els càrrecs tenen data de caducitat”, ha manifestat.
Eva Grimaltos ha estat acompanyada i recolzada en tot moment per la seua executiva i pel Consell de Govern de FAPA-València. Tanmateix a les immediacions del jutjat s’han concentrat diferents col·lectius que treballen colze a colze amb la federació i que han volgut mostrar el seu suport a la representant de pares i mares, com ara la Plataforma tots som Cremona, CGT, Sindicat d’Estudiants, Federació Ensenyament CCOO PV, Plataforma en defensa de l’Educació Pública d’Aldaia-Alaquàs, Plataforma per Russafa, Moviment per l’Educació, Cultura i Ciència Pública, Interampa Alaquàs, Plataforma PROU, València Laica, Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana, EU feministes, PSPV-PSOE, Centre Social La Sardinera, Plataforma Cívica de Castelló de la Ribera, Esquerra Unida, Plataforma Iaioflautas i la Coordinadora d’AMPA de Burjassot.
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada